Siirry suoraan sisältöön

Pikaluotto

Huismann Rahoituksen kumppanin kilpailuttama pikaluotto eli pikalaina on erittäin nopea tapa saada rahaa tilille heti, kun sitä todella tarvitset. Odottamaton rahantarve voi iskeä koska tahansa, esimerkiksi yllättävän laskun tai rikkoontuneen kodinkoneen muodossa. Onneksi näitä tilanteita varten on olemassa rahoituspalveluita, muista kuitenkin kilpailuttaa ne aina ennen lainan ottamista. Palvelumme kautta voit hakea pikalainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Siirry tästä lainahakemukseen >>

Huismann on nopein tapa saada pikalaina heti tilille, sillä kumppanimme lainahakemukset käsitellään noin 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä ja laina maksetaan heti tarjouksen hyväksyttyäsi tilillesi.

Pikaluotto Huismann

Omalaina.fi kilpailuttaa myös pikalainat!
Kilpailuta pikalainat ilmaiseksi ja säästä >>

Omalaina.fi kilpailutus

Pikalainaa nopeasti tilille jopa 2000 euroa

Rahoituspalvelun kautta sinulla on mahdollista saada jopa 2000 euron pikaluotto heti pankkitilillesi. Voit tietenkin hakea myös isompia pikalainoja, mutta isompien lainojen käsittelyaika on valitettavasti hieman pidempi.

2000 euron pikalaina maksetaan kuitenkin normaalisti tilille jo samana päivänä, eikä sinun tarvitse lähettää sitä varten tulotietojasi tai muita liitteitä. Pienissä lainoissa riittää, että luottotietosi ovat puhtaat eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Emme koskaan kysy sinulta pikaluoton syytä, joten sinun ei tarvitse milloinkaan perustella lainasi käyttötarkoitusta.

Pikalainan takaisinmaksuaika ja korko

Kaikille pikalainoille voit saada haluamasi maksuajan. Lainan takaisinmaksuaika riippuu tietenkin siitä, kuinka suuri pikaluotto on kyseessä. Lainan takaisinmaksuajan saat tietenkin päättää itse, mutta pieniin alle kahden tuhannen euron lainoihin myönnetään normaalisti maksuaikaa 1kk – 3 vuotta.

Pikalainoille annetaan joustavan takaisinmaksuaikataulu. Asiakasta ei vaadita maksamaan lainaa takaisin kuukauden tai parin kuluessa.

Edullisin pikalaina löytyy kilpailuttamalla! Kilpailutus ei tee lainan saamisesta hitaampaa, vaan oikeastaan nopeampaa, koska voit hyväksyä nopeimman lainatarjouksen tai sitten odotella muutaman minuutin ja sitten valita halvimman lainan. Kilpailutus tapahtuu aina muutamassa minuutissa.

Taloustilanteestasi riippuen suosittelemme kuitenkin, että valitset pikalainallesi niin lyhyen maksuajan kuin suinkin mahdollista. Tällä tavalla lainan korot tulevat pysymään matalina, eikä sinun tarvitse lyhentää pientä lainaasi takaisin kohtuuttoman pitkään. Pikalainaa voit tietenkin lyhentää myös isommissa erissä, tai maksaa sen pois kerralla.

Pikalainan hakeminen

Pikalainan hakeminen on todella helppoa ja tässä sinua auttaa pikalainalaskuri. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää lainalaskuriin haluamasi pikalainan summa 500 – 2000 euroa ja antaa itsestäsi hieman tietoja. Tämän jälkeen lainahakemuksesi käsitellään ja saat lainatarjouksen sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa.

Lainatarjouksen luettuasi, voit allekirjoittaa sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi.

Tarkista, ettei pikalainassa ole piilokustannuksia, vakuuksia tai takaajia. Sinulta edellytetään ainoastaan vähintään 18 vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja. Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja normaalisti siihen kuluu aikaa noin kaksi minuuttia.

Pikalainan hakeminen on ilmaista eikä hakemuksen täyttämisestä peritä sinulta mitään kuluja. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen, joten voit vielä hylätä lainatarjouksen, jos et jostain syystä pikalainaa enää tarvitsekaan.

Milloin ottaa pikalainaa?

Vaikka emme koskaan kysykään sinulta lainan käyttötarkoitusta, niin suosittelemme, että pikalaina, kuten mikä tahansa muukin laina, otetaan aina vain tarpeeseen.

Pikalaina voi olla pelastus esimerkiksi silloin, kun palkka ei tullutkaan sovittuna päivänä ja joudut odottamaan sitä viikonlopun yli. Lainan saat kuitenkin tilillesi heti, jopa viikonloppuisin.

Myös yllättävät menoerät, kuten lääkärilasku tai auton korjaus saattavat lohkaista suuren summan tililtäsi, mihin sinulla ei välttämättä juuri sillä hetkellä ole varaa. Pikaluotto toimii tässäkin tilanteessa erinomaisena rahoituskeinona, jolla paikkaat tilapäisen talousvajeen nopeasti.

Nopeaa rahoitusta voi tarvita myös esimerkiksi asunnon takuuvuokran maksamiseen tai uuden auton käsirahaksi.

Pikalainalla rahoitat helposti myös lomamatkan etelän lämpöön ja maksat lomasi kustannukset kätevästi osamaksulla pienissä erissä.

Olipa kyseessä sitten mikä tahansa menoerä, niin nopea ja edullinen pikaluotto on oiva ratkaisu paikkaamaan tilapäiset rahavaikeudet. Huismann Rahoituksen kautta löydät varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan lainasumman.