Siirry suoraan sisältöön

Järjestelylaina

Onko sinulla useampi laina, jotka haluaisit hoitaa pois kerralla? Lainaa.com kilpailutuspalvelu tarjoaa sinulle rahoitusratkaisun, jolla yhdistät kaikki aikaisemmat lainat suuremmaksi kokonaisuudeksi. Järjestelylaina tekee lainan maksusta huomattavasti helpompaa ja vähentää lainoista aiheutuvaa stressiä. Kilpailutuksen avulla voit yhdistää lainojasi jopa 60 000 euroon saakka.

Täytä hakemus, tutustu lainatarjouksiin ja valitse sinulle sopivin yhdistelmälaina.

lainaa.com reilumpaa apua arjen rahahuoliin
Reilumpaa apua arjen rahahuoliin!
Järjestelylaina Huismann

Yhdistä lainasi, säästä rahaa ja helpota taloudenpitoa

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että otat yhden isomman lainan, jolla maksat vanhat lainat pois. Järjestelylaina on todella usein kannattava vaihtoehto, etenkin silloin, jos sinulla on useampi kulutusluotto tai pikalaina maksettavana.

Kaikki velkasi kootaan yhdelle lainalle, jolloin säästät selvää rahaa. Pikavipit, kulutusluotot, luottokorttilaskut sekä muut luotot sisältävät paljon erilaisia kustannuksia, joista joudut maksamaan joka kuukausi. Jokaiseen lainaan sisältyvät tietenkin lainan korkokulut, ja etenkin pikavipeissä sekä joustoluotoissa korko on yleensä todella suuri. Luottotileihin sekä luottokortteihin sisältyy lisäksi kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Näiden kulujen lisäksi monet yritykset lisäävät myös muutaman euron laskutuslisän lainan kuluihin.

Mikäli sinulla on esimerkiksi 10 pientä lainaa, joista kertyy yhteensä tuhansien eurojen kokonaissumma, niin lainojen yhdistämisellä voit säästää pelkästään tilinhoitokustannuksissa sekä laskutuspalkkioissa yli 50 euroa kuukaudessa. Yhdistämisellä voit säästää jopa 50% kokonaiskuluissa. Yhden lainan lyhentämisellä sinulle jää siis enemmän rahaa käteen lainanlyhennystesi jälkeen. Yhdistä lainat heti kun mahdollista, jokainen päivä tuo selvää säästöä.

Kun kaikki lainasi ovat yhdessä paketissa, niin se helpottaa myös talouden hallintaa. Yhden lainan maksuerän muistaminen on huomattavasti helpompaa, kuin usean eri luoton maksuerien muistaminen. Tämä vähentää myös stressiä, sillä sinun ei tarvitse jatkuvasti odottaa, että milloin seuraavan lainan lasku saapuu postilaatikkoon.

Jos siis maksat useita luottokorttilaskuja sekä lainoja, tulee lainojen yhdistäminen edullisemmaksi ja helpommaksi ratkaisuksi pidemmällä juoksulla 100% varmuudella.

Näin haet yhdistelmälainaa

Huismann palvelun kautta järjestelylainan hakeminen on erittäin helppoa. Klikkaat vain suositelemaamme palveluun, valitse lainojesi kokonaissummaa vastaava summa lainalaskurista, jonka jälkeen siirryt lainahakemuksen pariin. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksen sähköpostiisi, jolla voit maksaa vanhat velkasi pois. Parhaassa tapauksessa kilpailutuksen avulla löytynyt järjestelylaina voidaan maksaa suoraan luottoyhtiöille, kenelle olet entuudestaan velkaa.

Huomaa myös, että jo toista lainaa hakiessasi sinun kannattaa hakea yhtä suurempaa lainaa, jolloin sinulla on saman tien vain yksi edullisempi laina lyhennettävänä.

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia, myöskään sinulta ei milloinkaan kysy mihin käyttötarkoitukseen rahat menevät.

Huomioithan kuitenkin, että järjestelylainaakaan et voi saada, mikäli vanhat laskusi ovat menneet jo perintään tai jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Yhdistelmälaina kannattaa hakea siis ajoissa, ennen kuin tilanteesi menee hankalaksi.

Luottotiedottoman tai maksuhäiriöisen on kuitenkin mahdollista saada lainaa raha-asioidensa järjestämiseen. Tästä voit lukea lisää sivun alalaidasta.

Yhdistelmälaina katkaisee velkakierteen

Kuten aiemmin mainittiin, niin useasta lainasta kertyy aina lisää kustannuksia korkojen muodossa. Monet ovat ajautuneet siihen pisteeseen, että pienellä pikalainalla maksetaan aikaisempi pikalaina pois. Kun tätä jatkaa tarpeeksi kauan, on velkakierre valmis.

Järjestelylainalla voi kuitenkin katkaista jo alkaneen velkakierteen ja saada talouden jälleen hallintaan. Talouden hallinta edellyttää kuitenkin tiukkaa budjetointia sekä elämäntapojen muutosta, jotta tulevaisuudessa ei joutuisi turvautumaan jälleen uusiin pikalainoihin.

Lainojen yhdistäminen ei aina ole paras ratkaisu

Vaikka lainojen yhdistäminen on usein hyvä ratkaisu, niin sillä on myös varjopuolensa. Joissain tapauksissa lainojen yhdistäminen saattaa tulla kokonaisuutena kalliimmaksi paketiksi, sillä isomman lainan maksuaika on pidempi ja kuukausierät ovat pienempiä. Isompi laina voi tulla siis kalliimmaksi korkojen ja laina-ajan pituuden myötä. Samalla laina-ajalla järjestelylaina on kuitenkin aina edullisin vaihtoehto.

Lainallisena kannattaakin laskea tarkkaan kumpi vaihtoehto tulee edullisemmaksi ja mahdollisuuksien mukaan sopia velkojien kanssa uusista maksujärjestelyistä, ennen kuin yhdistää lainansa isommaksi kokonaisuudeksi. Jos olet rahoittanut autosi esimerkiksi joustoluotolla, on kannattavaa hakea auton arvoa vakuutena hyödyntävä autolaina, ennemmin kuin yhdistää lainoja.

Lainojen yhdistäminen luottotiedottomalle

Pankit ja rahoitusyhtiöt eivät pysty myöntämään lainaa luottotiedottomalle tai maksuhäiriöiselle henkilölle, niin on silti olemassa kolme keinoa joilla raha-asiat voi saada järjestykseen.

Jos sinulla on jo maksuhäiriö tai velkasi ovat perinnässä, niin sinulla on silti mahdollisuus hakea Takuu-Säätiön takaamaa lainaa omalta pankiltasi. Takuu-Säätiö voi taata lainasi, mikäli et saa järjestelylainaa mitään muuta kautta. Sinun täytyy kuitenkin varautua pitkään, jopa 6 kuukauden odotusaikaan, mikä puolestaan kerryttää velkataakkaa.

Luottotiedottoman on mahdollista hakea myös kunnan myöntämää sosiaalista luottoa. Sosiaalinen luotto on lähes ilmainen laina, joka myönnetään yleensä velkojen järjestämiseen. Kunnat myöntävät sosiaalista luottoa yleensä noin 5000 euroon saakka. Luotto on edullinen ja siinä on ainoastaan 12 kuukauden euribor viitekorko eikä siitä peritä mitään muita kuluja.  Luoton saamisen mahdollisuuden voit tarkistaa oman asuinkuntasi sivuilta.

Viimeisenä se kaikista ikävin, nimittäin vanhemmat, tutut ja sukulaiset. Usein kertomalla heille tilanteesi rehellisestä, saat apua. Kirjoita vaikka vedenpitävä maksusuunnitelma valmiiksi (tee siitä sellainen, mitä pystyt 100% varmuudella noudattamaan) ja kävele se kourassa isukin juttusille.

Toivotamme rehellisesti onnea matkaan raha-asioissasi. Yleensä lainojen yhdistäminen keinolla tai toisella on, se ensimmäinen askel helpompaan tilanteeseen.