Siirry suoraan sisältöön

Joustoluotto

Huismann joustoluotto, eli meidän kumppanimme puolestasi kilpailuttama joustava luotto on edullinen ja helppo rahoitusratkaisu yllättävien kulujen kattamiseen. Joustoluottotili sopii erinomaisesti niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin. Luottotilin avaaminen on ilmaista ja se käy muutamassa minuutissa. Kauttamme voit hakea jopa 60 000 euron luottotilin avaamista.

Tilin avaaminen on nopeaa ja helppoa eikä se vie sinulta aikaa kuin muutaman minuutin. Kaikki luottotilit myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tutustu luottoihin ja hae sinulle sopivin rahoitusratkaisu jo tänään.


Omalaina.fi on Suomen paras lainojen kilpailuttaja!
Kilpailuta joustoluoto Omalainalla >>

Omalaina.fi kilpailutus

Mikä on joustoluotto?

Joustoluottotili tai tililuotto tai luottotili on kuten normaali kulutusluotto. Näiden kahden lainatyypin ero on, että joustoluotto on jatkuva laina, kun taas kulutusluotto on kertaluontoisesti myönnettävä laina.

Luottotililtä voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi silloin kuin sitä tarvitset, eli aivan omien tarpeidesi mukaan. Luottotilin avaamisesta et joudu maksamaan mitään ja luoton kulut ja korot alkavat juosta vasta sitten, kun teet luottotililtäsi ensimmäisen noston. Maksaessasi nostamaasi luottoa takaisin luottotilillesi, vapautat sitä jälleen lisää käyttöösi luottotilillesi. Luoton lyhennyksiä voit maksaa pienissä erissä tai vaikka koko käytetyn luottosumman kerralla.

Luottotilin kulut

Luottotilin kulut poikkeavat normaaleista lainan kuluista merkittävästi. Kun teet luottotililtäsi ensimmäisen noston, joudut maksamaan nostamastasi summasta korkoa sekä tilinhoitopalkkiota. Nostoihin sisältyy myös erillinen nostopalkkio, joka riippuu nostamastasi rahasummasta. Korkoa joudut kuitenkin maksamaan pelkästään nostamastasi summasta, etkä koko lainasummasta, kuten normaalissa kulutusluotossa tai pikalainassa.

Luottotili sopii siis rahoitusratkaisuksi, mikäli tarvitset usein pieniä summia ylimääräistä rahaa. Isompiin kertaluontoisiin hankintoihin sinulle tulee edullisemmaksi ottaa normaali kulutusluotto netistä.

Luottotili on luottokorttisi netissä

Luottotili sopii ihmisille, jotka tarvitsevat usein ylimääräistä rahaa.

Luottotili toimii samalla periaatteella, kuin luottokortti. Luottokortista poiketen, et kanna mukanasi kuitenkaan mitään fyysistä korttia, vaan voit tehdä luottotililtäsi nostoja omalle pankkitilillesi missä tahansa oletkin.

Tililuotolle kirjaudut omilla tunnuksillasi, joten se on täysin suojattu, eivätkä ulkopuoliset pääse urkkimaan tietojasi tai siirtämään rahaa toisille tileille. Luottotilin etuna on myös se, että sitä ei voi varastaa tai kadottaa, niin kuin normaalille luottokortille voi käydä.

Tilisiirrot omalle tilillesi voit tehdä missä tahansa, kunhan käytössäsi on vain internetyhteys eli voit nostaa rahaa tilillesi helposti esimerkiksi omalla älypuhelimellasi.

Luottotilin avaaminen

Kumppanimme kautta luottotilin avaaminen on todella mutkatonta. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksinkertainen hakukaavake, johon syötät kulutusluoton määrän sekä henkilötietosi. Tämän jälkeen sinun täytyy ainoastaan odotella luottopäätöstä ja katsoa, mikä 30 pankin ja rahoitusyhtiön joukosta antaa sinulle joustoluoton alhaisimmilla kuluilla.

Kaikki luottohakemukset käsitellään nopeasti ja hakemuksiin pyritään vastaamaan 15 minuutin kuluessa. Lainatarjouksen lähetetään suoraan sähköpostiisi, jonka allekirjoittamisen jälkeen luottotili on käytettävissäsi ja voit nostaa sieltä rahaa omalle pankkitilillesi.

Luottotilin avaamiseksi sinulta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Sinun on myös asuttava vakituisesti Suomessa ja sinulla on oltava henkilökohtainen puhelinnumero. Tilin avaamiseksi sinulla on myös oltava henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Tärkeintä luottotilin avaamisessa on kuitenkin se, että olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti. Luottotietojesi tulee siis olla puhtaat eikä sinulta saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Jos sinulla on luottotietojen kanssa ongelmia, tulee lainaa hakea yhteishakijan kanssa.

Luottotilin suuruudesta riippuen saatetaan vaatia myös tulotietojesi ilmoittamista. Yleensä tulotietoja ei tarvitse ilmoittaa, mikäli luottotilin suuruus on alle 2000 euroa. Kaikki luottotilit ovat vakuudettomia etkä myöskään tarvitse tilin avaamiseen takaajia.

Luottotili vararahastoksi

Luottotili sopii hyvin vararahastoksi pahan päivän varalle. Luottotilin avaaminen on täysin ilmaista, eikä siitä kerry mitään kuluja ennen ensimmäistä nostoa. Voit siis avata tilin, vaikka heti ja turvautua siihen vasta sitten, kun rahantarve oikeasti iskee.

Vaihtoehto pikalainoille

Jos sinulla on taipumusta ottaa paljon pikalainoja, niin sinun kannattaa harkita luottotilin avaamista. Luottotiliä voit nimittäin käyttää samalla tavalla kuin pikavippejä, mutta sen korko on huomattavasti normaalia pikavippiä edullisempi. Luotolla on myös perinteistä pikavippiä pidempi maksuaika ja luottoa voit lyhentää ainoastaan sen minimierän verran kuukaudessa.