Siirry suoraan sisältöön

Autolaina

Oletko vaihtamassa autoasi tai haaveiletko kenties täysin uudesta autosta? Hae rohkeasti autorahoitus Huismann Rahoituksen avulla. Huismannin rahoituspalvelukumppanin autolaina on edullinen kulutusluotto, jota voit hakea 500 – 60 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitusta voit hakea, mikäli olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja luottotietosi ovat kunnossa.

Rahoituspalvelut on auki kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten voit jättää lainahakemuksen koska tahansa, missä tahansa.


Omalaina.fi kilpailuttaa myös autolainat! Suomen paras lainojen kilpailuttaja!
Kilpailuta autolainat Omalainalla >>

Omalaina.fi kilpailutus

Autolaina nopeasti tilille

Huismann haluaa tarjota asiakkailleen nopeinta mahdollisinta palvelua, etenkin autorahoituksen saamisessa. Auton rahoituksessa nopeus on monesti valttia, etenkin, kun auto hankitaan yksityiseltä henkilöltä. Edulliset ja hyväkuntoiset autot myydään todella nopeasti, joten näissä tilanteissa ei auta jäädä potkimaan pelkkiä auton renkaita.

Rahoituspalvelukumppanimme kautta saat rahat tilillesi kuitenkin todella nopeasti, sillä he vastaamme lainahakemuksiin noin 15 minuutin kuluessa. He kilpailuttavat 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä alla vartissa. Rahat saat siis tarvittaessa tilille jo saman päivän aikana, yleensä alle tunnissa.

Lainahakemuksen voit täyttää missä tahansa, kunhan käytössäsi on vain internet yhteys. Lainahakemuksen jättäminen onnistuu nimittäin erittäin helposti myös älypuhelimella, joten et tarvitse siihen tietokonetta. Autolainan voit siis hakea vasta auton koeajon jälkeen ja siirtää rahat myyjän tilille heti kun olet allekirjoittanut kauppakirjat.

Huismannin kautta autorahoitus on edullinen

Asiakastyytyväisyys on meille kaikista tärkeintä, ja siksi suosittelemme kumppania, joka vastaa lainahakemuksiin aina nopeasti. Nopea asiakaspalvelu ei kuitenkaan ole ainoa valttikortti, sillä lainan korot ovat samalla tasolla normaalien kivijalkapankkien kanssa ja itse asiassa osa pankeista ovat mukana kilpailutuksessa, voit siis myös valita lainan heiltä, jos se on halvin. Pyrimmekin aina tarjoamaan asiakkaillemme edullisimman lainaratkaisun, palvelumme onkin ehkäpä helpoin tapa etsiä halvin autorahoitus netistä.

Autorahoituksella on tietenkin kuluja, mutta kumppanimme tarjoaa autorahoitusta jopa 4,19% todellisella vuosikorolla. Alhainen vuosikorko tarkoittaa, ettei lainaan myöskään sisälly mitään piilotettuja tilinhoitopalkkioita tai muita piilokustannuksia. Rahoitusyrityksien kilpailutus on aina kannattavaa, koska palvelusta saat tietoosi edullisimman lainantarjoajan. Kilpailutuksen idea perustuu rehelliseen ja täysin läpinäkyvään toimintaan.

Huomioi kustannukset ja mitoita autorahoitus oikein

Ennen kuin haet autorahoitusta, sinun täytyy ottaa huomioon myös muut autoon liittyvät kulut ja kustannukset. Auton hinta ei nimittäin ole koko kuluerä, vaan autoon täytyy aina hankkia myös vakuutukset, joista osa on pakollisia (liikennevakuutus) ja osa taas vaihtoehtoisia (kaskovakuutukset). Yleensä autoon täytyy myös hankkia erikseen kesä- tai talvirenkaat, jotka tulevat tietenkin lisäämään auton hintaan muutaman satasen lisää.

Eritoten käytettyihin autoihin kannattaa ehdottomasti varata hieman ylimääräistä mahdollisia vikojen korjauksia varten. Yleensä käytettyihin autoihin kannattaa lisäksi tehdä pienimuotoinen perushuolto öljynvaihtoineen ja tästäkin operaatiosta seuraa aina lisää kustannuksia.

Autolaina kannattaakin aina mitoittaa hieman suuremmaksi kuin oli alun perin suunnitellut, jotta yllättäviä menoeriä varten sinun ei tarvitse enää ottaa uutta lainaa. Mikäli sinun ei tarvitse käyttää koko lainasummaa, niin voit aina helposti maksaa ylimenevän lainan takaisin. Isompi lainasumma on aina edullisempi vaihtoehto, kuin se, että joutuisit ottamaan toisen lainan esimerkiksi auton renkaita varten.

Rahoituksen takaisinmaksu

Autorahoituksen takaisinmaksu tulee aina suunnitella huolellisesti. Rahoituksen takaisinmaksussa sinulla on kaksi vaihtoehtoa, maksaa laina mahdollisimman nopeasti tai pienemmissä erissä, jolloin sinulle jää enemmän käyttörahaa kuukaudessa.

Pääsääntöisesti sinun kannattaa kuitenkin maksaa laina nopeammassa tahdissa pois, sillä auton arvo tulee alenemaan vuosien saatossa. Jos maksat autosi lainaa pois hitaasti, niin auto on jo menettänyt arvoaan huomattavasti siinä vaiheessa, kun lainaa on vieläkin takaisinmaksettavana.

Esimerkiksi 20 000 euron autorahoitus kannattaa maksaa 400 – 500 euron kuukausierillä takaisin, jolloin joudut sitoutumaan autosi lainan takaisinmaksuun noin neljäksi vuodeksi.

Sinun kannattaa kuitenkin myös kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukaudessa. Jos luulet, että selviydyt hyvin esimerkiksi 400 euron kuukausieristä, niin sinun kannattaa miettiä vielä uudelleen, sillä autoon liittyy myös käyttökustannuksia polttoaineen sekä huoltojen merkeissä. Käyttökustannukset tietenkin riippuvat siitä, kuinka paljon ajat autollasi, mutta ne tekevät silti vähintään noin sadan euron lisäkustannukset kuukaudessa. 400 euron kuukausierä muuttuukin helposti 500 euron kuukausieräksi pelkästään auton polttoaineen vuoksi. Ennen lainaa mieti tarkkaan kuinka paljon pystyt todellisuudessa maksamaan sitä takaisin ja ota huomioon autoon liittyvät todelliset kuukausittaiset menoerät. Lainasumman arvioinnissa sinun kannattaa käyttää apuna autolainalaskuria. Laskuria liu’uttamalla näet melko tarkan arvion lainalyhennyksistä sekä kokonaiskuukausieristä.